Babagan Kita

company1

Shijiazhuang Forever Bright Trading Co., LTD minangka pemasok profesional lan efisien kanggo macem-macem jinis produk anti banyu luwih saka 10 taun. Perusahaan kami ngupayakake manufaktur, grosir lan nyedhiyakake kabeh jinis jas hujan. Kita bisa nyuplai jas hujan Pria, Jas Hujan Wanita, Jas Hujan Bocah, Jaket Pria, Jaket Baju Hujan, jas hujan PVC, Baju Hujan EVA, Pon Hujan PE, Apron, Busana Keamanan lsp. Kabeh produk diproduksi nganggo bahan baku berkualitas tinggi, sing dipikolehi saka industri sing andal . Produk sing sampurna teka saka tim sing efektif banget, sistem manajemen sing sampurna lan semangat kualitas sing apik. Produk kami wis dikenal lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kebutuhan ekonomi lan sosial kanthi terus-terusan. Klien pertama isih bisa digunakake karo kita! Kita nyedhiyakake layanan paling apik lan ngontrol kualitas kanthi tliti! Kita tambah akeh karo sampeyan! Ongkos penjualan saben taun saiki regane USD2,000,000, Pasar utama kalebu Eropa, Amerika Utara lan Selatan, Afrika, lan Asia ...

Kajaba pabrik jas hujan profesional, isih duwe omah percetakan dhewe. Omah percetakan kita dununge ing kutha Shijiazhuang, provinsi Hebei. Kita duwe luwih saka 50set mesin panyegelan panas, garis pencetakan bolong 10 set lan mesin cetak transfer panas 8 set. Kita duwe pengalaman nyithak, kita bisa nyithak bahan apa wae kayata Polyester, Nylon, PVC, EVA, PE, PU, ​​TPU lan liya-liyane. Kita bisa nyithak macem-macem desain pencetakan kalebu cetak bolong, cetak CMYK, nyithak transfer panas, REFLEKTIF nyithak, nyithak warna sing dicithak lan nyithak 3D.

Kita duwe kesempatan sing apik kanggo nggawe hubungan bisnis karo pelanggan saka kabeh penjuru dunia. Ing babagan iki, kita ngupayakake kanthi tekad lan kekarepan sing kuwat. Tujuane yaiku keamanan, efektif lan kualitas apik. Sugeng kontak karo kita kanggo bisnis mbesuk, kita bakal menehi sampeyan layanan sing paling apik lan produk sing paling apik.

exbition (1)

exbition (1)

exbition (2)

exbition (3)

Shijiazhuang Forever Bright Trading Co., Ltd.