Custom Waterproof Breathable Unisex Rain Poncho USD5.2-USD8.3

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Aktivitas Luar Ruangan:  TOUR
Jas hujan / Celana ora udan / Udan Cape: RAINWEAR
Gaya Poncho: Klambi Uji Siji Siji
Produk: Sepeda Motor / Hujan Elektrombil
Jenis Kelamin: LELAKI, WANITA, universal
Kelompok Umur:  wong diwasa
Bahan:  Polyester dilapisi PU
Papan Asal: Hebei, China
Nomer Model: FB1049
Jeneng produk: Pucuk udan anti banyu
Werna: Grey Ireng utawa ing panjaluk
Ukuran: 130 * 100cm utawa Customized
Kekandelan: 0,1mm
Bobot: 300g
Logo: Nyithak Logo Khusus
MOQ: 1000 pcs
Packing: 1 pcs / opp Bag
Aplikasi: Dina udan
Pasar Utama: Eropa
Amerika Utara
Australia
Asia Tenggara

Pengepakan & Pengiriman
Pelabuhan FOB: Tianjin
1bag / sepotong
Bobot saben Unit: Udakara.280g.
Ukuran Karton: 50 * 47 * 30cm
Unit Saben Karton: 50 lembar
Bobot Karton: 16kg
Wektu Utama: Udakara 30 dina sawise nampa setoran
Pembayaran & Pangiriman: Cara Pembayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
Rincian Pangiriman: Sajrone 30-50days sawise konfirmasi pesen
Kauntungan Kompetitif Utama
Pesenan cilik ditampa Harga
Layanan Pangiriman Prompt
Sampel Persetujuan Kualitas kasedhiya
Kinerja Produk Kemasan
Frekuensi Reputasi Disesuaikan
1. Kita duwe pengalaman profesional luwih saka 12 taun minangka pabrikan jas hujan
2. Kita duwe paneliti lan tim pangembangan sing kuwat kanggo ngatasi masalah
3. Pabrik kita entuk sertifikat BSCI
4. Pesenan nyoba cilik bisa ditampa lan sampel gratis kasedhiya
5. Rega cukup lan tetep kualitas kanggo saben klien


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita