Ngatur Tutup Udan Hening TPU kanggo Tas Tangan

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

model No. LD-HC16
jeneng: protektor udan tas tangan
materail: Poliester EVA TPU PVC
ukuran: Awak: 45 * 32 cm utawa khusus
kekandelan: 0,02-0,25mm
bobote: 30g
warna: kuning / transparan / ijo / biru / jambon / putih utawa khusus bisa nyithak logo utawa pola
pengepakan: 1 pc / polybag; 100 pcs / karton
bisa dikemas dadi panjaluk pelanggan.
fitur: anti banyu, njaba, modis

1. jas hujan Hagdag nglindhungi handbad adoh saka udan lan bledug
2. Saben jas hujan Hangdag dikemas kanthi individu supaya gampang dipasrahake menyang akeh wong.
3. Sampurna kanggo blanja, hiburan, taman hiburan, festival musik
4. anti banyu, bisa dikemas lan entheng kanggo dilebokake ing tas tangan utawa dompet sampeyan.
5. jangkoan entheng, kompak, lan apik.
6. cukup tahan suwe. dilebokake ing kantong nalika ora digunakake
7. Cocog yen pangguna bisa ngulurake ukuran kanthonge.
8. Kita uga ngasilake lan ngatur jinis jas hujan tas tangan kaya sing dikarepake.
9. Kita bisa nyithak logo (6 warna, maksimal 1 meter) kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Perusahaan sampeyan dununge ing endi? Apa aku isa dolan mrene?
    A: Pabrik kita dununge ana ing Kota Shijiazhuang, provinsi Hebei, China. Sugeng rawuh riko.
    2.Q: Apa sing diarani MOQ?
    A: MOQ kita yaiku 2000 pcs / warna. Yen kasedhiya warna, MOQ cilik uga bisa ditampa.
    3. T: Apa aku bisa takon siji conto sadurunge pesen?
    A: Ya, kita bisa ngirim conto kanthi gratis, nanging pelanggan kudu mbayar conto sing jelas, kayata DHL, TNT, FEDEX, UPS lsp.
    4.Q: Apa sampeyan bisa nggawe logo sing disesuaikan?
    A: Ya, kita bisa nggawe logo khusus lan ngetutake kriya sampeyan.
    5. T: Kepiye regane?
    A: Kita wis ngasilake lan ngekspor jas hujan udakara limalas taun; Kita duwe expenrience lan rega kompetitif. Rega rega saka 0,12usd nganti 15usd / potongan miturut macem-macem bahan lan desain.
    6. T: Apa sing dibayar? Kepiye carane bisa mbayar sampeyan?
    A: Kita bisa nampa pembayaran T / T, L / C, Western Union, Escrow, yen sampeyan duwe syarat pembayaran liyane, coba pesen kanggo kontak karo kita.
    7.Q: Kepiye warna?
    A: Werna biasa produk sing dipilih yaiku Abang, Kuning, Biru, Jambon lan Transparan… Werna pantone bisa dipilih yen tekan MOQ jumlah.
    8.Q: Kepiye babagan wektu pengiriman?
    A: Biasane, kita bisa ngatur supaya bisa dikirim sajrone 25-35 dina. Uga gumantung karo jumlahe.
    9. T: Apa sampeyan duwe sertifikasi kanggo produk sing saiki ditindakake?
    A: Wis akeh tes kanggo produk sing saiki didol. Kayata uji coba gratis SGS, BV, REACH, California 65. 6P lan liya-liyane. Lan kita bisa nindakake kain miturut panjaluk sampeyan, conto produksi bisa dikirim kanggo dites sadurunge dikirim.

  • 1. P: Perusahaan sampeyan dununge ing endi? Apa aku isa dolan mrene?
    A: Pabrik kita dununge ana ing Kota Shijiazhuang, provinsi Hebei, China. Sugeng rawuh riko.
    2.Q: Apa sing diarani MOQ?
    A: MOQ kita yaiku 2000 pcs / warna. Yen kasedhiya warna, MOQ cilik uga bisa ditampa.
    3. T: Apa aku bisa takon siji conto sadurunge pesen?
    A: Ya, kita bisa ngirim conto kanthi gratis, nanging pelanggan kudu mbayar conto sing jelas, kayata DHL, TNT, FEDEX, UPS lsp.
    4.Q: Apa sampeyan bisa nggawe logo sing disesuaikan?
    A: Ya, kita bisa nggawe logo khusus lan ngetutake kriya sampeyan.
    5. T: Kepiye regane?
    A: Kita wis ngasilake lan ngekspor jas hujan udakara limalas taun; Kita duwe expenrience lan rega kompetitif. Rega rega saka 0,12usd nganti 15usd / potongan miturut macem-macem bahan lan desain.
    6. T: Apa sing dibayar? Kepiye carane bisa mbayar sampeyan?
    A: Kita bisa nampa pembayaran T / T, L / C, Western Union, Escrow, yen sampeyan duwe syarat pembayaran liyane, coba pesen kanggo kontak karo kita.
    7.Q: Kepiye warna?
    A: Werna biasa produk sing dipilih yaiku Abang, Kuning, Biru, Jambon lan Transparan… Werna pantone bisa dipilih yen tekan MOQ jumlah.
    8.Q: Kepiye babagan wektu pengiriman?
    A: Biasane, kita bisa ngatur supaya bisa dikirim sajrone 25-35 dina. Uga gumantung karo jumlahe.
    9. T: Apa sampeyan duwe sertifikasi kanggo produk sing saiki ditindakake?
    A: Wis akeh tes kanggo produk sing saiki didol. Kayata uji coba gratis SGS, BV, REACH, California 65. 6P lan liya-liyane. Lan kita bisa nindakake kain miturut panjaluk sampeyan, conto produksi bisa dikirim kanggo dites sadurunge dikirim.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita