Pucuk udan darurat PE sing ora bisa dienggo USD0.12-USD0.3

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Iki digawe saka bahan bermutu, awet kanggo saben dina saben dina!
Iki minangka hadiah sing apik kanggo para kekasih utawa sampeyan dhewe.
Bisa nindakake peran protèktif tartamtu ing wektu sing ora umum
Bisa digunakake kabeh taun ing musim udan Bahan PE sing ramah lingkungan, kenthel lan bisa digunakake maneh.
Musim: Kabeh musim
Jenis Kelamin: Unisex
Gunakake: Cocog kanggo mburu alas, nonton manuk, nembak burung sing ditembak, udan, lan kegiatan ing njobo. Kinerja anti banyu sing apik, efek kamuflase sing jelas! Kajaba fungsi jas hujan, uga bisa nggawe langsir awan utawa tikar lantai sing lembab.
Bahan: PE
Ukuran: 127 * 101cm
Garis leher: Kerudung
Jinis: udan poncho
Aktivitas Luar Ruangan: Camp, hiking
Jas hujan / Celana ora udan / Udan Cape: poncho
Gaya Poncho: Klambi Uji Siji Siji
Produk: Klambi Hujan Sekali Pakai
Jenis Kelamin: universal
Kelompok Umur: Wong diwasa
Bahan: Pakai PE
Papan Asal: Hebei, China
Jeneng: Saklawase Padhang
Nomer Model: FB3032
Jeneng produk: Ponton udan sing ora bisa digunakake
Werna: Disesuaikan
Ukuran: Ukuran Konvensional
Kekandelan: 0,02mm, 0,03mm utawa ing panjaluk pelanggan
Bobot: 40g
Logo: Nyithak Logo Khusus
MOQ: 5000 pcs
Packing: 1 pcs / opp Bag
Fitur: Kalis Angin Keras

Pengepakan & Pengiriman
Pelabuhan FOB: Tianjin
1bag / sepotong
Bobot saben Unit: Kira-kira 40g
Ukuran Karton: 40 * 29 * 25cm
Unit Saben Karton: 200 buah
Bobot Karton: 9kg
Wektu Utama: Udakara 30 dina sawise nampa setoran
Pembayaran & Pangiriman: Cara Pembayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
Rincian Pangiriman: Sajrone 30-50days sawise konfirmasi pesen


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Perusahaan sampeyan dununge ing endi? Apa aku isa dolan mrene?
    A: Pabrik kita dununge ana ing Kota Shijiazhuang, provinsi Hebei, China. Sugeng rawuh riko.
    2.Q: Apa sing diarani MOQ?
    A: MOQ kita yaiku 2000 pcs / warna. Yen kasedhiya warna, MOQ cilik uga bisa ditampa.
    3. T: Apa aku bisa takon siji conto sadurunge pesen?
    A: Ya, kita bisa ngirim conto kanthi gratis, nanging pelanggan kudu mbayar conto sing jelas, kayata DHL, TNT, FEDEX, UPS lsp.
    4.Q: Apa sampeyan bisa nggawe logo sing disesuaikan?
    A: Ya, kita bisa nggawe logo khusus lan ngetutake kriya sampeyan.
    5. T: Kepiye regane?
    A: Kita wis ngasilake lan ngekspor jas hujan udakara rolas taun; Kita duwe expenrience lan rega kompetitif. Rega rega saka 0,12usd nganti 15usd / potongan miturut macem-macem bahan lan desain.
    6. T: Apa sing dibayar? Kepiye carane bisa mbayar sampeyan?
    A: Kita bisa nampa pembayaran T / T, L / C, Western Union, Escrow, yen sampeyan duwe syarat pembayaran liyane, coba pesen kanggo kontak karo kita.
    7.Q: Kepiye warna?
    A: Werna biasa produk sing dipilih yaiku Abang, Kuning, Biru, Jambon lan Transparan… Werna pantone bisa dipilih yen tekan MOQ jumlah.

  • 1. P: Perusahaan sampeyan dununge ing endi? Apa aku isa dolan mrene?
    A: Pabrik kita dununge ana ing Kota Shijiazhuang, provinsi Hebei, China. Sugeng rawuh riko.
    2.Q: Apa sing diarani MOQ?
    A: MOQ kita yaiku 2000 pcs / warna. Yen kasedhiya warna, MOQ cilik uga bisa ditampa.
    3. T: Apa aku bisa takon siji conto sadurunge pesen?
    A: Ya, kita bisa ngirim conto kanthi gratis, nanging pelanggan kudu mbayar conto sing jelas, kayata DHL, TNT, FEDEX, UPS lsp.
    4.Q: Apa sampeyan bisa nggawe logo sing disesuaikan?
    A: Ya, kita bisa nggawe logo khusus lan ngetutake kriya sampeyan.
    5. T: Kepiye regane?
    A: Kita wis ngasilake lan ngekspor jas hujan udakara rolas taun; Kita duwe expenrience lan rega kompetitif. Rega rega saka 0,12usd nganti 15usd / potongan miturut macem-macem bahan lan desain.
    6. T: Apa sing dibayar? Kepiye carane bisa mbayar sampeyan?
    A: Kita bisa nampa pembayaran T / T, L / C, Western Union, Escrow, yen sampeyan duwe syarat pembayaran liyane, coba pesen kanggo kontak karo kita.
    7.Q: Kepiye warna?
    A: Werna biasa produk sing dipilih yaiku Abang, Kuning, Biru, Jambon lan Transparan… Werna pantone bisa dipilih yen tekan MOQ jumlah.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita