Jas Hujan Anak kanthi Hood USD1.1-USD2.3

Katrangan singkat:

Jas hujan kartun kartun desain paling anyar kanthi hood. Kanthi cuff elastis lan cetakan lucu, amarga rega ekonomi lan cetakan lucu. Iku misuwur banget.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Jinis:  jas hujan
Jeneng produk: Jas hujan udan banyu
Aktivitas Luar Ruangan: Camp, Hiking
Jas hujan / Celana ora udan / Udan Cape:  RAINWEAR
Gaya Poncho: Klambi Uji Siji Siji
Jenis Kelamin:  universal
Kelompok Umur: Bocah-bocah
Bahan: PVC
Papan Asal: Hebei, China
Jeneng: FB
Nomer Model: FB2028
Werna: Ungu, Jambon, Biru, Abang utawa Khusus
Ukuran: S-4XL
Kekandelan: 0.12mm, 0.13mm, 0.15mm, 0.18mm, 0.2mm
Bobot: Udakara 180g-220g
Logo: Nyithak Logo Khusus
MOQ: 2000 pcs
Packing: 1 pcs / opp Bag

Pengepakan & Pengiriman

Pelabuhan FOB: Tianjin
1bag / sepotong
Bobot saben Unit: Kira-kira. 180g-220g
Ukuran Karton: 37 * 26 * 25cm
Unit Saben Karton: 50 lembar
Bobot Karton: Udakara 12kg
Wektu Utama: Udakara 30 dina sawise nampa setoran
Pembayaran & Pangiriman: Cara Pembayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
Rincian Pangiriman: Sajrone 30-50days sawise konfirmasi pesen
Kauntungan Kompetitif Utama
Pesenan cilik ditampa Harga
Layanan Pangiriman Prompt
Sampel Persetujuan Kualitas kasedhiya
Kinerja Produk Kemasan
Frekuensi Reputasi Disesuaikan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa sampeyan nampa OEM & ODM?
    A: Ya, kita olèh OEM & ODM
    P: Apa cara Pembayaran sampeyan?
    A: Kita nampa TT, Paypal, L / C sing ora bisa dibatalake maneh, Western Union
    P: Apa aku bisa njaluk conto kanggo mriksa kualitas?
    A: Ya, kita seneng menehi conto lan nyedhiyakake layanan sampling miturut syarat sampeyan. Sampel bisa uga gratis utawa dikenani biaya, gumantung saka kasus tartamtu. Pelanggan kudu mbayar biaya pengiriman kanggo conto.
    P: Apa port loading umum sampeyan?
    Plabuhan Tianjin
    P: Apa sing dadi lead time?
    A: Wektu timbal beda-beda gumantung saka jinis produk lan jumlah pesanan.
    P: Kepiye sampeyan ngatur kontrol kualitas?
    A: Kualitas mesthi dadi prioritas utama kita. Kita nggatekake kontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan. Kita duwe dokumen QC sing rinci banget kanggo saben barang lan tim QC nggawe pemriksaan saben kiriman.
    Q : Layanan Pengiriman
    A: Kita bisa ngatur transportasi lan konsolidasi segara / udara / kurir karo vendor liyane kanggo sampeyan.

  • P: Apa sampeyan nampa OEM & ODM?
    A: Ya, kita olèh OEM & ODM
    P: Apa cara Pembayaran sampeyan?
    A: Kita nampa TT, Paypal, L / C sing ora bisa dibatalake maneh, Western Union
    P: Apa aku bisa njaluk conto kanggo mriksa kualitas?
    A: Ya, kita seneng menehi conto lan nyedhiyakake layanan sampling miturut syarat sampeyan. Sampel bisa uga gratis utawa dikenani biaya, gumantung saka kasus tartamtu. Pelanggan kudu mbayar biaya pengiriman kanggo conto.
    P: Apa port loading umum sampeyan?
    Plabuhan Tianjin
    P: Apa sing dadi lead time?
    A: Wektu timbal beda-beda gumantung saka jinis produk lan jumlah pesanan.
    P: Kepiye sampeyan ngatur kontrol kualitas?
    A: Kualitas mesthi dadi prioritas utama kita. Kita nggatekake kontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan. Kita duwe dokumen QC sing rinci banget kanggo saben barang lan tim QC nggawe pemriksaan saben kiriman.
    Q : Layanan Pengiriman
    A: Kita bisa ngatur transportasi lan konsolidasi segara / udara / kurir karo vendor liyane kanggo sampeyan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita