Ponco udan lucu kanggo bocah-bocah USD1.1-USD1.8

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ponco udan lucu iki dirancang kanggo bocah, kanthi pola lucu lan warna sing padhang, katon apik banget lan apik banget. Iki digawe saka PVC bermutu, ekonomi nanging anti banyu, awet lan portebel. Pantes dituku.
Fitur:
Digawe saka bahan PVC bermutu, ramah kulit lan ora gampang dipisahake, tahan ageman lan awet kanggo digunakake.
Ringan lan portebel, bisa dilipat kanthi ukuran cilik.
Desain kartun lucu kanthi warna sing cerah, nggawe bocah katon luwih apik.

Jeneng produk Pocok mlengkung PVC bocah
Materi PVC
Kandel 0,13mm
Bobot 200g
Werna Yello, Abang, ijo utawa khusus
Logo Pencetakan khusus logo ditampa
Jinis Jas hujan umum
Ukurane 82 * 56cm utawa miturut panjaluk khusus
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 50 pcs / karton
MOQ 2000
Sample wektu 7-10 dina
Fitur Ramah Lingkungan

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Perusahaan sampeyan dununge ing endi? Apa aku isa dolan mrene?
    A: Pabrik kita dununge ana ing Kota Shijiazhuang, provinsi Hebei, China. Sugeng rawuh riko.
    2.Q: Apa sing diarani MOQ?
    A: MOQ kita yaiku 2000 pcs / warna. Yen kasedhiya warna, MOQ cilik uga bisa ditampa.
    3. T: Apa aku bisa takon siji conto sadurunge pesen?
    A: Ya, kita bisa ngirim conto kanthi gratis, nanging pelanggan kudu mbayar conto sing jelas, kayata DHL, TNT, FEDEX, UPS lsp.
    4.Q: Apa sampeyan bisa nggawe logo sing disesuaikan?
    A: Ya, kita bisa nggawe logo khusus lan ngetutake kriya sampeyan.
    5. T: Kepiye regane?
    A: Kita wis ngasilake lan ngekspor jas hujan udakara limalas taun; Kita duwe expenrience lan rega kompetitif. Rega rega saka 0,12usd nganti 15usd / potongan miturut macem-macem bahan lan desain.
    6. T: Apa sing dibayar? Kepiye carane bisa mbayar sampeyan?
    A: Kita bisa nampa pembayaran T / T, L / C, Western Union, Escrow, yen sampeyan duwe syarat pembayaran liyane, coba pesen kanggo kontak karo kita.
    7.Q: Kepiye warna?
    A: Werna biasa produk sing dipilih yaiku Abang, Kuning, Biru, Jambon lan Transparan… Werna pantone bisa dipilih yen tekan MOQ jumlah.
    8.Q: Kepiye babagan wektu pengiriman?
    A: Biasane, kita bisa ngatur supaya bisa dikirim sajrone 25-35 dina. Uga gumantung karo jumlahe.
    9. T: Apa sampeyan duwe sertifikasi kanggo produk sing saiki ditindakake?
    A: Wis akeh tes kanggo produk sing saiki didol. Kayata uji coba gratis SGS, BV, REACH, California 65. 6P lan liya-liyane. Lan kita bisa nindakake kain miturut panjaluk sampeyan, conto produksi bisa dikirim kanggo dites sadurunge dikirim.

  • 1. P: Perusahaan sampeyan dununge ing endi? Apa aku isa dolan mrene?
    A: Pabrik kita dununge ana ing Kota Shijiazhuang, provinsi Hebei, China. Sugeng rawuh riko.
    2.Q: Apa sing diarani MOQ?
    A: MOQ kita yaiku 2000 pcs / warna. Yen kasedhiya warna, MOQ cilik uga bisa ditampa.
    3. T: Apa aku bisa takon siji conto sadurunge pesen?
    A: Ya, kita bisa ngirim conto kanthi gratis, nanging pelanggan kudu mbayar conto sing jelas, kayata DHL, TNT, FEDEX, UPS lsp.
    4.Q: Apa sampeyan bisa nggawe logo sing disesuaikan?
    A: Ya, kita bisa nggawe logo khusus lan ngetutake kriya sampeyan.
    5. T: Kepiye regane?
    A: Kita wis ngasilake lan ngekspor jas hujan udakara limalas taun; Kita duwe expenrience lan rega kompetitif. Rega rega saka 0,12usd nganti 15usd / potongan miturut macem-macem bahan lan desain.
    6. T: Apa sing dibayar? Kepiye carane bisa mbayar sampeyan?
    A: Kita bisa nampa pembayaran T / T, L / C, Western Union, Escrow, yen sampeyan duwe syarat pembayaran liyane, coba pesen kanggo kontak karo kita.
    7.Q: Kepiye warna?
    A: Werna biasa produk sing dipilih yaiku Abang, Kuning, Biru, Jambon lan Transparan… Werna pantone bisa dipilih yen tekan MOQ jumlah.
    8.Q: Kepiye babagan wektu pengiriman?
    A: Biasane, kita bisa ngatur supaya bisa dikirim sajrone 25-35 dina. Uga gumantung karo jumlahe.
    9. T: Apa sampeyan duwe sertifikasi kanggo produk sing saiki ditindakake?
    A: Wis akeh tes kanggo produk sing saiki didol. Kayata uji coba gratis SGS, BV, REACH, California 65. 6P lan liya-liyane. Lan kita bisa nindakake kain miturut panjaluk sampeyan, conto produksi bisa dikirim kanggo dites sadurunge dikirim.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita