Jas hujan PE lan Poncho

  • Disposable PE emergency rain poncho USD0.12-USD0.3

    Pucuk udan darurat PE sing ora bisa dienggo USD0.12-USD0.3

    Iki digawe saka bahan bermutu, awet kanggo saben dina saben dina! Iki minangka hadiah sing apik kanggo para kekasih utawa sampeyan dhewe. Bisa duwe peran protèktif tartamtu ing wektu sing ora umum Bisa digunakake ing taun udan ing musim udan Bahan PE sing ramah lingkungan, kenthel lan bisa digunakake maneh. Musim: Kabeh musim Jenis Kelamin: Gunakake Unisex: Cocog kanggo mburu alas, nonton manuk, nembak manuk sing ditembak udan udan, mancing lan kegiyatan ing njobo. Kinerja anti banyu sing apik, efek kamuflase sing jelas ...
  • Emergency Portable PE Disposable Raincoat

    Jas Hujan Pakai Portabel Darurat

    Jas hujan PE iki transparan nganggo drawstring cap, lengen klambi dawa lan cuff elastis. Iki digawe saka bahan PE lan cocog kanggo lelungan ruangan.