Jas Hujan Poliester

  • Heavy duty polyester coated PVC rain poncho for sale USD4.5-5

    Poliester tugas berat nutupi udan udan PVC didol USD4.5-5

    • Pancuran udan sing abot digawe saka poliester sing dilapisi poliester, dawane 43 inci
    • Jahitan sing rampung anti banyu, las listrik, tombol logam
    • hood drawstring sing bisa disetel
    • Ukuran: M (medium). Didol kanthi warna acak (ijo, biru utawa kuning). Panjaluk warna ditrapake yen kasedhiya

  • Custom Waterproof Breathable Unisex Rain Poncho  USD5.2-USD8.3

    Custom Waterproof Breathable Unisex Rain Poncho USD5.2-USD8.3

    Aktivitas Luar Ruangan: Celana Panjang JAMUR / JAM-HUJAN HARI / Cape Hujan: Gaya RAINWEAR Poncho: Produk Jas Hujan Siji: Motor / Motor Elektrombil Jenis Kelamin: LELAKI, WANITA, Klompok Umur universal: diwasa Bahan: Lapisan poliester PU Papan Asal-Usul: Hebei, Nomer Model China: FB1049 Jeneng produk: Wetco Rainproof Waterproof Warna: Ireng Ireng utawa miturut panjaluk Ukuran: 130 * 100cm utawa Kekandelan Khusus: 0.1mm Bobot: 300g Logo: Logo Cetak Logo Kustom: Packing 1000 pcs: ...
  • Curved Polyester Rain poncho with hood   USD5.3-USD9.9

    Ponco Polyester Rain mlengkung kanthi hood USD5.3-USD9.9

    ● Mesin Cuci ● Bahan: serat poliester 100%. Lingkungan, digunakake maneh, cepet lan garing. ● Desain: Siji Ukuran paling pas, Awak dawa, ritsleting, bertudung, pola multi-warna, Modis lan gampang dipasang lan dipateni. ● Portable: Bobot entheng, kurang saka sak pon, gampang dikemas lan digawa. ● Acara: Taman tema ruangan, hiking, muter, tur, berkemah, festival lan liya-liyane. Supaya sandhangan sampeyan ora udan lan banyu. ● Ukuran: Siji ukuran pas karo US S nganti XL; (Dawa ngarep: 36.2 ", Panjang mburi: 40.6", Payudara: 57.5 ") Cepet De ...
  • Full printing Lightweight polyester waterproof jacket   USD3.9-USD10

    Jaket anti banyu poliester ringan sing dicithak lengkap USD3.9-USD10

    Jaket anti banyu sing apik bakal nglindhungi sampeyan saka udan lan angin, nanging uga entheng supaya sampeyan ora panas banget nalika cuaca luwih panas. Bakal kepenak dipakai lan katon apik gayane.