Produk

  • Customized colorful soft 100% waterproof Polyurethane rain jacket with pocket USD11.9-14

    Jaket udan Polyurethane tahan banyu sing lembut 100% kanthi kanthong USD11.9-14

    Jaket udan PU penting banget kanggo cuaca udan, menehi kinerja sing unggul, kenyamanan sing luar biasa, daya tahan sing wis kabukten, lan proteksi maksimal. Luwih lembut lan fleksibel tinimbang kain udan liyane, poliuretan tetep fleksibel nalika adhem lan bobote luwih entheng.
  • Heavy duty polyester coated PVC rain poncho for sale USD4.5-5

    Poliester tugas berat nutupi udan udan PVC didol USD4.5-5

    • Pancuran udan sing abot digawe saka poliester sing dilapisi poliester, dawane 43 inci
    • Jahitan sing rampung anti banyu, las listrik, tombol logam
    • hood drawstring sing bisa disetel
    • Ukuran: M (medium). Didol kanthi warna acak (ijo, biru utawa kuning). Panjaluk warna ditrapake yen kasedhiya

  • Disposable PE emergency rain poncho USD0.12-USD0.3

    Pucuk udan darurat PE sing ora bisa dienggo USD0.12-USD0.3

    Iki digawe saka bahan bermutu, awet kanggo saben dina saben dina! Iki minangka hadiah sing apik kanggo para kekasih utawa sampeyan dhewe. Bisa duwe peran protèktif tartamtu ing wektu sing ora umum Bisa digunakake ing taun udan ing musim udan Bahan PE sing ramah lingkungan, kenthel lan bisa digunakake maneh. Musim: Kabeh musim Jenis Kelamin: Gunakake Unisex: Cocog kanggo mburu alas, nonton manuk, nembak manuk sing ditembak udan udan, mancing lan kegiyatan ing njobo. Kinerja anti banyu sing apik, efek kamuflase sing jelas ...
  • Kids Raincoat with Hood  USD1.1-USD2.3

    Jas Hujan Anak kanthi Hood USD1.1-USD2.3

    Jas hujan kartun kartun desain paling anyar kanthi hood. Kanthi cuff elastis lan cetakan lucu, amarga rega ekonomi lan cetakan lucu. Iku misuwur banget.
  • Emergency Portable PE Disposable Raincoat

    Jas Hujan Pakai Portabel Darurat

    Jas hujan PE iki transparan nganggo drawstring cap, lengen klambi dawa lan cuff elastis. Iki digawe saka bahan PE lan cocog kanggo lelungan ruangan.
  • Environmental Friendly EVA Plastic Raincoat

    Jas hujan Plastik EVA sing Ramah Lingkungan

    Jinis: jas hujan Kegiatan Luar Ruangan: hiking
    Klambi Hujan / Celana Panjang / Hujan: Udan
    Gaya Poncho: Klambi Hujan Siji Wong
    Produk: RAINWEAR
    Jenis Kelamin: universal
    Kelompok Umur: diwasa
    Kandel: 0.12mm
  • Reusable PEVA Rain Ponchos with Custom Logo Printing

    Ponco Hujan PEVA sing bisa digunakake maneh kanthi Pencetakan Logo Khusus

    Bahan: PEVA
    Ukuran: Ukuran diwasa standar
    Logo: Disesuaikan
    MOQ: 5000PCS
    Rincian kemasan: 1 pc / tas, 250 pcs / karton, Ukur: 49.5x39.5x29.5cm
    Wektu produksi: Udakara 30 dina
    Pelabuhan: Tianjin
    Jangka wektu pambayaran: T / T, L / C, Western Union
  • Custom Waterproof Breathable Unisex Rain Poncho  USD5.2-USD8.3

    Custom Waterproof Breathable Unisex Rain Poncho USD5.2-USD8.3

    Aktivitas Luar Ruangan: Celana Panjang JAMUR / JAM-HUJAN HARI / Cape Hujan: Gaya RAINWEAR Poncho: Produk Jas Hujan Siji: Motor / Motor Elektrombil Jenis Kelamin: LELAKI, WANITA, Klompok Umur universal: diwasa Bahan: Lapisan poliester PU Papan Asal-Usul: Hebei, Nomer Model China: FB1049 Jeneng produk: Wetco Rainproof Waterproof Warna: Ireng Ireng utawa miturut panjaluk Ukuran: 130 * 100cm utawa Kekandelan Khusus: 0.1mm Bobot: 300g Logo: Logo Cetak Logo Kustom: Packing 1000 pcs: ...
  • Curved Polyester Rain poncho with hood   USD5.3-USD9.9

    Ponco Polyester Rain mlengkung kanthi hood USD5.3-USD9.9

    ● Mesin Cuci ● Bahan: serat poliester 100%. Lingkungan, digunakake maneh, cepet lan garing. ● Desain: Siji Ukuran paling pas, Awak dawa, ritsleting, bertudung, pola multi-warna, Modis lan gampang dipasang lan dipateni. ● Portable: Bobot entheng, kurang saka sak pon, gampang dikemas lan digawa. ● Acara: Taman tema ruangan, hiking, muter, tur, berkemah, festival lan liya-liyane. Supaya sandhangan sampeyan ora udan lan banyu. ● Ukuran: Siji ukuran pas karo US S nganti XL; (Dawa ngarep: 36.2 ", Panjang mburi: 40.6", Payudara: 57.5 ") Cepet De ...
  • Outdoor cute rain poncho for kids  USD1.1-USD1.8

    Ponco udan lucu kanggo bocah-bocah USD1.1-USD1.8

    Ponco udan lucu iki dirancang kanggo bocah, kanthi pola lucu lan warna sing padhang, katon apik banget lan apik banget. Digawe saka pvc kualitas dhuwur, ekonomi nanging anti banyu, awet lan portebel. Sampeyan bisa tuku. Fitur: Digawe saka bahan PVC bermutu, ramah kulit lan ora gampang dipisahake, tahan ageman lan awet kanggo digunakake. Ringan lan portebel, bisa dilipat kanthi ukuran cilik. Desain kartun lucu kanthi warna sing cerah, nggawe bocah katon luwih apik. Jeneng produk ...
  • Customize Clear TPU Rain Cover for Handbag

    Ngatur Tutup Udan Hening TPU kanggo Tas Tangan

    model No. Jeneng LD-HC16: materail protector rain tas: TPU PVC EVA Polyester ukuran: Awak: 45 * 32 cm utawa kekandelan khusus: Bobot 0.02-0.25mm: 30g warna: kuning / transparan / ijo / biru / jambon / putih utawa disesuaikan bisa nyithak logo utawa pola pengepakan: 1 pc / polybag; 100 pcs / karton bisa dikemas minangka panjaluk pelanggan. fitur: anti banyu, njaba, modis 1. jas hujan Hagdag nglindhungi handbad adoh saka udan lan bledug 2. Saben jas hujan Hangdag dikemas kanthi individu supaya gampang ...
  • Full printing Lightweight polyester waterproof jacket   USD3.9-USD10

    Jaket anti banyu poliester ringan sing dicithak lengkap USD3.9-USD10

    Jaket anti banyu sing apik bakal nglindhungi sampeyan saka udan lan angin, nanging uga entheng supaya sampeyan ora panas banget nalika cuaca luwih panas. Bakal kepenak dipakai lan katon apik gayane.