Ponco Hujan PEVA sing bisa digunakake maneh kanthi Pencetakan Logo Khusus

Katrangan singkat:

Bahan: PEVA
Ukuran: Ukuran diwasa standar
Logo: Disesuaikan
MOQ: 5000PCS
Rincian kemasan: 1 pc / tas, 250 pcs / karton, Ukur: 49.5x39.5x29.5cm
Wektu produksi: Udakara 30 dina
Pelabuhan: Tianjin
Jangka wektu pambayaran: T / T, L / C, Western Union


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Babagan Sampel:
1. Wektu conto: Miturut desain sampeyan. Wektu sampling: 5-7 dina
2. Sampel dikenani biaya: Gratis kanggo Sampel sing Ana. Wektu sampling: 1 dina

Kauntungan:
1. MOQ Sithik: Sampeyan bisa nemokake bisnis promosi kanthi apik.
2. OEM Ditampa: Kita bisa ngasilake desain sampeyan.
3. Layanan sing apik: Kita nganggep klien dadi kanca.
4. Kualitas apik: Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat. Reputasi sing apik ing pasar

Pengepakan & Pengiriman:
Pelabuhan FOB: Tianjin
1bag / sepotong
Bobot saben Unit: Udakara.68g
Ukuran Karton: 42 * 32 * 28cm
Unit Saben Karton: 200 buah
Bobot Karton: 15kg
Wektu Utama: Udakara 30 dina sawise nampa setoran
Pembayaran & Pangiriman: Cara Pembayaran: T / T, Western Union, Paypal, L / C
Rincian Pangiriman: Sajrone 30-50days sawise konfirmasi pesen


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. P: Perusahaan sampeyan dununge ing endi? Apa aku isa dolan mrene?
    A: Pabrik kita dununge ana ing Kota Shijiazhuang, provinsi Hebei, China. Sugeng rawuh riko.
    2.Q: Apa sing diarani MOQ?
    A: MOQ kita yaiku 2000 pcs / warna. Yen kasedhiya warna, MOQ cilik uga bisa ditampa.
    3. T: Apa aku bisa takon siji conto sadurunge pesen?
    A: Ya, kita bisa ngirim conto kanthi gratis, nanging pelanggan kudu mbayar conto sing jelas, kayata DHL, TNT, FEDEX, UPS lsp.
    4.Q: Apa sampeyan bisa nggawe logo sing disesuaikan?
    A: Ya, kita bisa nggawe logo khusus lan ngetutake kriya sampeyan.
    5. T: Kepiye regane?
    A: Kita wis ngasilake lan ngekspor jas hujan udakara limalas taun; Kita duwe expenrience lan rega kompetitif. Rega rega saka 0,12usd nganti 15usd / potongan miturut macem-macem bahan lan desain.
    6. T: Apa sing dibayar? Kepiye carane bisa mbayar sampeyan?
    A: Kita bisa nampa pembayaran T / T, L / C, Western Union, Escrow, yen sampeyan duwe syarat pembayaran liyane, coba pesen kanggo kontak karo kita.
    7.Q: Kepiye warna?
    A: Werna biasa produk sing dipilih yaiku Abang, Kuning, Biru, Jambon lan Transparan… Werna pantone bisa dipilih yen tekan MOQ jumlah.

  • 1. P: Perusahaan sampeyan dununge ing endi? Apa aku isa dolan mrene?
    A: Pabrik kita dununge ana ing Kota Shijiazhuang, provinsi Hebei, China. Sugeng rawuh riko.
    2.Q: Apa sing diarani MOQ?
    A: MOQ kita yaiku 2000 pcs / warna. Yen kasedhiya warna, MOQ cilik uga bisa ditampa.
    3. T: Apa aku bisa takon siji conto sadurunge pesen?
    A: Ya, kita bisa ngirim conto kanthi gratis, nanging pelanggan kudu mbayar conto sing jelas, kayata DHL, TNT, FEDEX, UPS lsp.
    4.Q: Apa sampeyan bisa nggawe logo sing disesuaikan?
    A: Ya, kita bisa nggawe logo khusus lan ngetutake kriya sampeyan.
    5. T: Kepiye regane?
    A: Kita wis ngasilake lan ngekspor jas hujan udakara limalas taun; Kita duwe expenrience lan rega kompetitif. Rega rega saka 0,12usd nganti 15usd / potongan miturut macem-macem bahan lan desain.
    6. T: Apa sing dibayar? Kepiye carane bisa mbayar sampeyan?
    A: Kita bisa nampa pembayaran T / T, L / C, Western Union, Escrow, yen sampeyan duwe syarat pembayaran liyane, coba pesen kanggo kontak karo kita.
    7.Q: Kepiye warna?
    A: Werna biasa produk sing dipilih yaiku Abang, Kuning, Biru, Jambon lan Transparan… Werna pantone bisa dipilih yen tekan MOQ jumlah.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk