Jas hujan TPU

  • Customize Clear TPU Rain Cover for Handbag

    Ngatur Tutup Udan Hening TPU kanggo Tas Tangan

    model No. Jeneng LD-HC16: materail protector rain tas: TPU PVC EVA Polyester ukuran: Awak: 45 * 32 cm utawa kekandelan khusus: Bobot 0.02-0.25mm: 30g warna: kuning / transparan / ijo / biru / jambon / putih utawa disesuaikan bisa nyithak logo utawa pola pengepakan: 1 pc / polybag; 100 pcs / karton bisa dikemas minangka panjaluk pelanggan. fitur: anti banyu, njaba, modis 1. jas hujan Hagdag nglindhungi handbad adoh saka udan lan bledug 2. Saben jas hujan Hangdag dikemas kanthi individu supaya gampang ...